Általános Szerződési Feltételek

Üzemeltető adatai:

Cégnév Well-Fit egyéni vállalkozás
Székhely 2700 Cegléd, Fáy András u. 40.
Adószám 66712413-1-33
A szerződés nyelve magyar
Telefonos elérhetőség 3630/7490861
Elektronikus elérhetőség hegeildi@gmail.com

 

A webáruház használatával kapcsolatos tudnivalók

A megrendelését kizárólag, írásos formában, interneten fogadjuk el, telefonon történő megrendelésre nincs lehetőség. Ha megrendelését írásban nem tudja leadni, a rendszer meghibásodása miatt, kérjük, azt telefonszámunkon jelezze.

A termék kiválasztásánál válassza ki a termék színét, méretét. A kosárba helyezés után még van lehetőség módosítani a termék mennyiségét vagy folytatni a vásárlást, majd a megrendelem gomb megnyomásával lehet a rendelést véglegesíteni. Ezt követően néhány percen belül visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott címre. A rendeléssel kapcsolatos esetlegesen felmerülő kérdések kapcsán telefonon kereshetjük.

Az oldalon található esetleges szerkesztői hibákért felelősséget nem vállalunk!

Áraink

A webáruházban található áraink bruttó fogyasztói árak, melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t (27%), és magyar forintban értendők. A megrendelt terméket, a megrendelés időpontjában meghatározott áron garantáljuk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A házhozszállítás és fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

A házhozszállítás költsége a termék bruttó árához adódik hozzá, a csomag átvételekor fizetendő összeg tartalmazza a termék Bruttó árát és a szállítási költséget. A csomagolásért külön költséget nem számítunk fel. Termékeink kiszállításához a Magyar Posta szolgáltatásait vesszük igénybe. A szállítási díjunk csomagonként 1200 Ft. Jelenleg utánvételes fizetéssel egyenlítheti a vásárlás ellenértékét. A szállítási határidő 7 munkanap. Amennyiben a várható szállítási időpont ezt a határidőt meghaladja, a regisztrációkor megadott telefonszámom vagy email címre tájékoztatást küldünk.

A megrendelt termék átvétele

A kézbesítés a Magyar Postán keresztül történik, amely munkanapokon 8-16 között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül történik. Ezért kérjük, hogy szállítási címnek azt a helyet adja meg, ahol ebben az időszakban tartózkodik. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetleges sérülés esetén, kérje a hivatalos jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. 

A termék személyes átvétel opció kiválasztásával üzletünkben ingyenesen átvehető. Üzlet címe: 2700 Cegléd, Kőrösi út 19.

Garancia

Garanciát vállalunk minden termékre a megvásárlástól számított 6 hónapig. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket az eredeti számlával együtt kapjuk vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003(IX.22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999.(II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a vevő a megrendelt termék készhez vételétől számított 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat. Az elállási jog gyakorlása esetén a vevőt a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. Az Well-Fit egyéni vállalkozás követelheti, a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi károk megtérítését. A vevő elállási jogát 8 napon belül az Well-Fit egyéni vállalkozás részére eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Ha a vevő indoklásnál nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja az eredeti címkével ellátott terméket visszaszolgáltatni, a vevő által kifizetett összeget az eladó, a visszamondást követő 30 napon, belül banki átutalás vagy rózsaszín csekkes befizetés útján visszatéríti a vevőnek. Ehhez a szükséges adatokat a termék visszaküldése során a vevőnek kell mellékelni.

Adatkezelés

Az Ön által megadott adatokat a Full-Belt webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Full-Belt webáruháztól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el. 

Vitás kérdések

A Felek vitás ügyeiket elsősorban egymással való egyeztetés útján rendezik. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, a vita rendezése peres úton történik, amelyre a feleket a Ceglédi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

A megrendelők felelősségvállalása

A megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése elküldésével a jelen szerződési feltételeket elfogadja és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelőséggel tartozik. A megrendelő által megadott adatok valódiságáért a megrendelő az Well-Fit egyéni vállalkozás felé szintén jogi felelőséggel tartozik. Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez és megtekintéséhez kattintson ide.